Ecolabeur 

de kunst van regie over lijf, organisatie en samenleving

 

Buitengewoon: Effectiviteit in organisatiesCultuur bepaalt in grote mate het succes van uw organisatie: zowel de verkoop als de kosten. De invloed van de bedrijfscultuur kan zowel zichtbaar en subtiel zijn (taalgebruik, meeteenheden, valuta, gehanteerde prijzen en datum-notaties) als onzichtbaar en gigantisch (onbewuste verspilling van talent, onbewuste klant-segmentatie, verliezen van kansen, mensen, kennis en kwaliteit).  Cultuur-gebalanceerde scorekaarten helpen om de regie te behouden over deze invloeden; en om een innovatieve werkomgeving en een optimale, langdurige groei van uw organisatie te realiseren.
Met  eenvoudige, korte voorbeeld projecten wordt uw organisatie stap voor stap begeleid naar zekere, real-time beheer over haar werkelijke succesfactoren.  Maak een afspraak met ing. David Hogeling. David.Hogeling@ecolabeur.nl

Onze naam en visie. 

Dat het woord Labeur verwijst naar kunst (zie  hier) is geen toeval. Het verwijst ook naar arbeid. Betrokkenheid is waar het over gaat. Dat wij het woord Lab gebruiken in onze naam is evenmin toeval omdat kennis op een moderne manier wordt ontwikkeld. Wij kunnen zowel aan uw organisatie  als aan een gezonde toekomst werken door vanuit een duurzame aanpak hyper productief te zijn in innovatie en kwaliteitsgarantie. 

 

BIJzonder gewoon?  Of toename van biodiversiteit ?

Massale bijensterfte is niet gewoon. De vierde industriële revolutie (virtualisatie) vindt op dit moment plaats. Daaraan gekoppeld willen wij ook een sociale vernieuwing brengen.  Alleen afwachten wat de impact zal zijn van afname van biodiversiteit door intensieve, eenzijdige landbouw en winning van andere grondstoffen is volgens ons geen optie.  Nu al kunnen wij met alleen ethische productie-methodes de regie behouden ten behoeve van energie, voeding en andere middelen. 

Sociaal Experiment

Omgang met eigendomsrecht en gebruiksrecht met behulp van een Qi-Share is hieronder te bezoeken. Voor achtergronden, zie: http://www.sdnl.nl/hg-eb-institute.htm

Vrijwilliger voor natuurlijk samenwerken. 
Wij werken lokaal vrijwillig aan kleine voorbeeld projecten. Zoals de bijentuin aan de Braamkamp in Zutphen en aan een leuk innovatie- en kunst project in Vorden. Wij zijn ook vrijwilliger voor  de United Peoples foundation. 
https://www.unitedpeople-foundation.org/HEEL gewoon:  Welzijn door zelf-kennis en training.

Individuele BuQi therapie op afspraak. 
Een ervaren therapeut weet dat het doorbreken van gewoontes  soms onder begeleiding moet gebeuren. Gewoontes kunnen leiden tot ernstige disbalans en het verlies van regie over het eigen leven. 
Een sociale impuls op micro schaal.

Taiji (Tai Chi) zelfhealing groepslessen. De meest geschikte plaats om over jezelf te leren en je in balans te trainen is de groepsles.

Stralingsmeting. Bescherm de persoonlijke leefomgeving waar mogelijk en houd de straling, vooral 's nachts, binnen de norm (Salzburg-norm 1998 0,6 V/m). 

Verdienmodel: Ecolabeur gelooft in drie niveaus voor de ffinanciele balans. 1). Martkconforme tarieven voor diensten en producten; 2). Contributie van leden en donaties; 3). De-escalatie van het gangbare Euro-systeem en opbouw van een basisinkomen in een eigen soort valuta. Er is educatie en certificering noodzakelijk om op niveau 3 samen te werken.