ecolabeur - kennis voor de toekomst

"Regie houden op micro, meso- en macroschaal"

 

Buiten gewoon: Effectiviteit door kennis (meso)


Benieuwd hoe Duurzaam Samenwerken bijdraagt aan betere kwaliteit, slagende projecten en duurzame  innovaties voor kleine en grote bedrijven? Wij leveren flexibele ICT oplossingen, voor integraal beheer van bedrijfsmiddelen.  Maak een afspraak met ing. David Hogeling. David.Hogeling@ecolabeur.nl

Project omgeving
Live experimenten en demonstraties zijn hieronder te bezichtigen. Deze omgeving is beveiligd en in ontwikkeling via Azure en TFS,


Onze naam en visie. 

Dat het woord Labeur verwijst naar kunst (zie  hier) is geen toeval. Het verwijst ook naar arbeid. Betrokkenheid is waar het over gaat. Dat wij het woord Lab gebruiken in onze naam is evenmin toeval omdat kennis op een moderne manier wordt ontwikkeld. Wij kunnen zowel aan de aarde als aan uw organisatie  werken door vanuit innovatie en kwaliteit aan Duurzaamheid te werken. 

 

BIJzonder gewoon?  Of liever bio-diversiteit? (macro)

Nee hoor! Massale bijensterfte is niet gewoon. Bij de 4e industriële revolutie (virtualisatie) past ook een sociale vernieuwing.  Afwachten wat de impact is van afname van bio-diversiteit? Volgens ons geen optie.  Nu al kunnen wij met alleen ethische productie-methodes zorgen voor energie, voeding en andere producten. 

Sociaal Experiment

Omgang met eigendomsrecht en gebruiksrecht met behulp van een Qi-Share is hieronder te bezoeken. Voor achtergronden, zie: http://www.sdnl.nl/hg-eb-institute.htm

Vrijwilliger voor natuurlijk samenwerken. 
Wij werken lokaal vrijwillig aan kleine voorbeeld projecten. Zoals de bijentuin aan de Braamkamp in Zutphen en aan een leuk innovatie- en kunst project in Vorden. Wij zijn ook vrijwilliger voor  de United Peoples foundation. 
https://www.unitedpeople-foundation.org/HEEL gewoon:  Welzijn door zelf-kennis (micro)

Individuele BuQi therapie op afspraak. 
Een ervaren therapeut weet dat het doorbreken van gewoontes  soms onder begeleiding moet gebeuren. Gewoontes kunnen leiden tot ernstige disbalans en het verlies van regie over het eigen leven. 
Een sociale impuls op micro schaal.

Taiji (Tai Chi) zelfhealing groepslessen. De meest geschikte plaats om over jezelf te leren en je in balans te trainen is de groepsles.

Stralingsmeting. Bescherm de persoonlijke leefomgeving waar mogelijk en houd de straling, vooral 's nachts, binnen de norm (Salzburg-norm 1998 0,6 V/m). 

Verdienmodel: Ecolabeur gelooft in drie niveaus voor de ffinanciele balans. 1). Martkconforme tarieven voor diensten en producten; 2). Contributie van leden en donaties; 3). De-escalatie van het gangbare Euro-systeem en opbouw van een basisinkomen in een eigen soort valuta. Er is educatie en certificering noodzakelijk om op niveau 3 samen te werken.